httpd-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From SigurĂ°ur Bjarnason <si...@betware.com>
Subject [users@httpd] Virtual host problem !
Date Thu, 29 Aug 2002 09:14:13 GMT

Hi all

I am having a strange problem ! I am using tomcat4  and apache2 together and i use mod_jk
to connect them, Tomcat generates the mod_jk.conf and it looks like this ! 

<IfModule !mod_jk.c>
  LoadModule jk_module /usr/local/apache/modules/mod_jk.so
</IfModule>

JkWorkersFile "/var/tomcat4/conf/jk/workers.properties"
JkLogFile "/var/tomcat4/logs/mod_jk.log"

JkLogLevel debug



<VirtualHost dev.th.is>
    ServerName dev.th.is

    JkMount /DTCF ajp13
    JkMount /DTCF/* ajp13

    JkMount /examples ajp13
    JkMount /examples/* ajp13

    JkMount /webdav ajp13
    JkMount /webdav/* ajp13

    JkMount /DTcc ajp13
    JkMount /DTcc/* ajp13

    JkMount /tomcat-docs ajp13
    JkMount /tomcat-docs/* ajp13

    JkMount /manager ajp13
    JkMount /manager/* ajp13
</VirtualHost>


And i include this file.. in the httpd.conf file !  This same setup works for me on another
computer !  but in this setup.. it dont.. bu if I take out the virtual Hosts markers.. then..
it works. !!  Can someone..tell me why !?!?!

regards
Siggi


---------------------------------------------------------------------
The official User-To-User support forum of the Apache HTTP Server Project.
See <URL:http://httpd.apache.org/userslist.html> for more info.
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@httpd.apache.org
   "   from the digest: users-digest-unsubscribe@httpd.apache.org
For additional commands, e-mail: users-help@httpd.apache.org


Mime
View raw message