httpd-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "J. Greenlees" <ja...@shaw.ca>
Subject Re: Module help
Date Mon, 12 Aug 2002 06:15:48 GMT
Deanna,
did you look in commonhttpd.conf?
1.3.26 has the add module and include module listed in an include file 
called commonhttpd.conf.


DeAnna.Clemans@McKGenMed.com wrote:
> I was running Apache 1.3.12 which came with Solaris 8.  All I had to do was
> modify the httpd.conf file to get it running.
> 
> Now the problem.  I needed to install 1.3.26 due to some security issues.
> Since 1.3.12 was a Sun package, I removed the package, downloaded 1.3.26
> and started the install process.
>>>From what I can tell, all went well with the install.  I modified the
> httpd.conf and apache started.  Now, in comparing my previous httpd.conf to
> the current one, there are now no LoadModule entries.
> I can httpd -l and see some modules are included but not all.  When I enter
> the modlues where indicated in the httpd.conf , I get the following error:
> 
> Syntas error on line 206 of the /opt/appache/conf/httpd.conf
> Invalid command 'LoadModule',k perhaps mjis-spelled or defined by a module
> not included int the server config.
> Apache fails to start.
> 
> Any help would be appreciated.  I am sure I missed a step in the config or
> something.
> 
> 
> 
> ---------------------------------------------------------------------
> To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@httpd.apache.org
> For additional commands, e-mail: users-help@httpd.apache.org
> 
> 
> 




---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@httpd.apache.org
For additional commands, e-mail: users-help@httpd.apache.org


Mime
View raw message