httpd-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Chris Knipe" <sav...@savage.za.org>
Subject Re: Mod_Throttle
Date Wed, 21 Aug 2002 03:01:08 GMT
It may be because you have Throttle_Policy none.

I'm not to certain tho... But I know it works perfectly for me...

--
me


----- Original Message -----
From: "Steve" <steve@primalhost.com>
To: <users@httpd.apache.org>
Sent: Wednesday, August 21, 2002 3:12 AM
Subject: Mod_Throttle


> Hey,
>         Has anoyong had any luck this with module? I installed it and put
> that in my config but when i go to www.mydomain.com/throttle-status it
says
> page cant be displayed... umm..
>
>
> <IfModule mod_throttle.c>
> ThrottlePolicy none
>
> <Location /throttle-status>
> SetHandler throttle-status
> </Location>
>
> <Location /throttle-me>
> SetHandler throttle-me
> </Location>
>
> <Location /~*/throttle-me>
> SetHandler throttle-me
> </Location>
> </IfModule>
>
>
> Steve
>
>
>
>
> ---------------------------------------------------------------------
> The official User-To-User support forum of the Apache HTTP Server Project.
> See <URL:http://httpd.apache.org/userslist.html> for more info.
> To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@httpd.apache.org
>    "   from the digest: users-digest-unsubscribe@httpd.apache.org
> For additional commands, e-mail: users-help@httpd.apache.org
>
>


---------------------------------------------------------------------
The official User-To-User support forum of the Apache HTTP Server Project.
See <URL:http://httpd.apache.org/userslist.html> for more info.
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@httpd.apache.org
   "   from the digest: users-digest-unsubscribe@httpd.apache.org
For additional commands, e-mail: users-help@httpd.apache.org


Mime
View raw message