httpd-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From abdel.ra...@mpsa.com
Subject Réf. : --enable-module=so
Date Wed, 03 Jul 2002 18:01:06 GMT

Is it normal that when I do ./configure --enable-module=most
--enable-shared=max
it tells me


blablabla
Creating Configuration.apaci in src
 + enabling mod_so for DSO support

And then when I check if mod_so is there with httpd -l
, it is not listed ?

Thanx


                         \\\___///
                         \\  _ _  //
                       (  @ @  )
+-------------------oOOo-(_)-oOOo--------------------+

Abdel RAMLI
abdel.ramli@mpsa.com
Consultant Altaïr Technologies
PSA Peugeot Citroën | site de Bessoncourt
Unité: DINQ/DSIN/INSI/ETSO/PRD
Tel : 03 84 46 92 79 (229279)
+--------------------------- ---Oooo-------------------+
                       oooO        (  )
                       (  )         )/
                        \(         (_)
                        (_)


                                                                                         
                                       
                    abdel.ramli@mp                                                       
                                       
                    sa.com               Pour :  users@httpd.apache.org                  
                                       
                                         cc :                                            
                                       
                    03/07/2002           Objet : --enable-module=so                      
                                       
                    18:29                                                                
                                       
                    Veuillez                                                             
                                       
                    répondre à                                                         
                                         
                    users                                                                
                                       
                                                                                         
                                       
                                                                                         
                                       





I know when apache is compiled with so, it should install the mod_so

here is what I get when I run httpd -l
Obviously mod_so isn't there !

What should I do to get it listed ?


Compiled-in modules:
  http_core.c
  mod_env.c
  mod_log_config.c
  mod_mime.c
  mod_negotiation.c
  mod_status.c
  mod_include.c
  mod_autoindex.c
  mod_dir.c
  mod_cgi.c
  mod_asis.c
  mod_imap.c
  mod_actions.c
  mod_userdir.c
  mod_alias.c
  mod_access.c
  mod_auth.c
  mod_setenvif.c





                         \\\___///
                         \\  _ _  //
                       (  @ @  )
+-------------------oOOo-(_)-oOOo--------------------+

Abdel RAMLI
abdel.ramli@mpsa.com
Consultant Altaïr Technologies
PSA Peugeot Citroën | site de Bessoncourt
Unité: DINQ/DSIN/INSI/ETSO/PRD
Tel : 03 84 46 92 79 (229279)
+--------------------------- ---Oooo-------------------+
                       oooO        (  )
                       (  )         )/
                        \(         (_)
                        (_)


---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@httpd.apache.org
For additional commands, e-mail: users-help@httpd.apache.org





---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@httpd.apache.org
For additional commands, e-mail: users-help@httpd.apache.org


Mime
View raw message