httpd-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Kym Farnik" <...@recalldesign.com>
Subject RE: Apache 2.0.39 on Windows XP - mod_dav - errors
Date Fri, 26 Jul 2002 05:06:33 GMT
Access log entries to go with the errors: (Nothing in the error.log)

203.15.93.220 - - [26/Jul/2002:14:31:51 +091800] "OPTIONS /download/ HTTP/1.1"
401 1075 "-" "UCI DAV Explorer/0.81 RPT-HTTPClient/0.3-3E"
203.15.93.220 - kym [26/Jul/2002:14:31:58 +091800] "OPTIONS /download/ HTTP/1.1"
200 0 "-" "UCI DAV Explorer/0.81 RPT-HTTPClient/0.3-3E"
203.15.93.220 - kym [26/Jul/2002:14:31:59 +091800] "PROPFIND /download/
HTTP/1.1" 207 55402 "-" "UCI DAV Explorer/0.81 RPT-HTTPClient/0.3-3E"

203.15.93.220 - - [26/Jul/2002:14:34:04 +091800] "OPTIONS /download HTTP/1.1"
401 1074 "-" "Microsoft Data Access Internet Publishing Provider Cache Manager"
203.15.93.220 - - [26/Jul/2002:14:34:04 +091800] "OPTIONS /download HTTP/1.1"
401 1074 "-" "Microsoft Data Access Internet Publishing Provider Cache Manager"
203.15.93.220 - kym [26/Jul/2002:14:34:09 +091800] "OPTIONS /download HTTP/1.1"
200 0 "-" "Microsoft Data Access Internet Publishing Provider Cache Manager"
203.15.93.220 - kym [26/Jul/2002:14:34:09 +091800] "PROPFIND /download HTTP/1.1"
207 48094 "-" "Microsoft Data Access Internet Publishing Provider DAV 1.1"

> -----Original Message-----
> From: Kym Farnik [mailto:kym@recalldesign.com]
> Sent: Friday, 26 July 2002 14:20
> To: users@httpd.apache.org
> Subject: Apache 2.0.39 on Windows XP - mod_dav - errors
>
>
> Hi - Problem:  Have installed and configured Apache 2.0.39
> on Windoze XP - works fine - except for mod_dav.
>
> If I try and connect a windows folder on the server
> using M$ IE 6 or DAVexplorer things work fine.
> (IE6 or DAVexplorer running on the same box as Apache).
>
> When I try and access WebDAV from another PC I get
> errors.
>
> I used both IE and DAVexplorer to eliminate
> problems with M$ product.
>
> Also: I have the XP firewall turned off!  :-)
>
> DAVexplorer:
> ------------
> DAV Interpreter
> Error Encountered while parsing PROFIND response
> java.IOException HTTPClinet.ParseException
> Didn't find valid chunk length: ******
>
> (where ****** is some garbage characters)
>
> IE: wecerr.txt:
> ---
> 07/26/2002 12:32:40
> HTTP 404 Not Found
> <!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//IETF//DTD HTML 2.0//EN">
> <html><head>
> <title>404 Not Found</title>
> </head><body>
> <h1>Not Found</h1>
> <p>The requested URL /_vti_bin/shtml.exe/_vti_rpc was not found on this
> server.</p>
> <p>Additionally, a 406 Not Acceptable
> error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the
> request.</p>
> <hr />
> <address>Apache/2.0.39 Server at houser Port 80</address>
> </body></html>
>
> Help!
>
> Regards, Kym Farnik (mailto:kym@recalldesign.com)
> -- Recall Design     http://www.recalldesign.com
> 53 Gilbert Street, Adelaide, South Australia 5000
> Direct: (61-8) 8217 0556
> Fax:    (61-8) 8217 0555
> Mobile: 0438 014 007
>
>
> ---------------------------------------------------------------------
> To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@httpd.apache.org
> For additional commands, e-mail: users-help@httpd.apache.org
>
>


---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@httpd.apache.org
For additional commands, e-mail: users-help@httpd.apache.org


Mime
View raw message