httpd-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Darrel ...@darrelaustin.com>
Subject Re: Setting up HTTPConfig for SSI
Date Thu, 25 Jul 2002 01:42:06 GMT
KJ:

Thanks for replying. I tried everything and it seemed to work (results of
the test file below). My SSIs also worked on my site. Can you (or anyone
else) explain what your settings do and why they work why my declaration
doesn't? Do I have a weird configuration of some sort?

Thanks!

-Darrel

DUMP OF TEST FILE (censored):

Current Date: Wednesday, 24-Jul-2002 19:38:33 EDT 

Document Name: ssitest.shtml 

Environmental Variables:

DOCUMENT_ROOT=/var/www/virtualhosts/website/html
HTTP_ACCEPT=*/*
HTTP_ACCEPT_LANGUAGE=en
HTTP_CONNECTION=Keep-Alive
HTTP_COOKIE=WEBTRENDS_ID=<BLEEP>
HTTP_EXTENSION=Security/Remote-Passphrase
HTTP_HOST= <BLEEP>
HTTP_IF_MODIFIED_SINCE=Thu, 25 Jul 2002 01:17:54 GMT
HTTP_UA_CPU=PPC
HTTP_UA_OS=MacOS
HTTP_USER_AGENT=Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 5.14; Mac_PowerPC)
PATH=/sbin:/usr/sbin:/bin:/usr/bin:/usr/X11R6/bin
REMOTE_ADDR= <BLEEP>
REMOTE_PORT=51397
SCRIPT_FILENAME=/var/www/virtualhosts/darrelaustin/html/website/ssitest.shtml
SERVER_ADDR= <BLEEP>
SERVER_ADMIN= <BLEEP>
SERVER_NAME= <BLEEP>
SERVER_PORT=80
SERVER_SIGNATURE=<ADDRESS>Apache-AdvancedExtranetServer/1.3.20 Server at
<BLEEP> Port 80</ADDRESS>

SERVER_SOFTWARE=Apache-AdvancedExtranetServer/1.3.20 (Mandrake Linux/
3mdk) mod_ssl/2.8.4 OpenSSL/0.9.6b PHP/4.0.6
GATEWAY_INTERFACE=CGI/1.1
SERVER_PROTOCOL=HTTP/1.1
REQUEST_METHOD=GET
QUERY_STRING=
REQUEST_URI=/clients/abernathy/ssitest.shtml
SCRIPT_NAME=/clients/abernathy/ssitest.shtml
DATE_LOCAL=Wednesday, 24-Jul-2002 19:38:33 EDT
DATE_GMT=Wednesday, 24-Jul-2002 23:38:33 GMT
LAST_MODIFIED=Wednesday, 24-Jul-2002 19:15:40 EDT
DOCUMENT_URI=/clients/abernathy/ssitest.shtml
DOCUMENT_PATH_INFO=
USER_NAME= <BLEEP>
DOCUMENT_NAME=ssitest.shtml




>Try these settings in conf file....
>
>Options FollowSymLinks Includes
>
>**Alias or ur root folder**
>Alias  /myweb/ "x:/www/"
>
>    <Directory "x:/www">
>        Options FollowSymLinks Includes         
>        AllowOverride None
>        Order allow,deny
>        Allow from all
>    </Directory>
>
> AddHandler cgi-script .cgi
>
> AddType text/html .shtml
> AddHandler server-parsed .shtml
>************************************************* (Test.shtml)
><HTML>
><HEAD><TITLE> Test Server Side Includes </TITLE></HEAD>
><BODY BGCOLOR="#FFFFFF">
>Current Date: <!--#echo var="DATE_LOCAL" -->
><P>Document Name: <!--#echo var="DOCUMENT_NAME" --> 
><P>Environmental Variables:<BR>
><PRE><!--#printenv  --></PRE>
></BODY>
></HTML>
>***************************************************
>Test this document.
>
>KJ
>  ----- Original Message ----- 
>  From: Darrel 
>  To: users@httpd.apache.org 
>  Sent: Monday, July 22, 2002 3:49 PM
>  Subject: RE: Setting up HTTPConfig for SSI
>
>
>  >What do you have in the .shtml file to call the dynamic content? 
>
>  I am using:
>
>  <!--#include virtual="assets/ssi/footer.ssi" -->
>
>  -Darrel
>
>
>  >Rgds,
>  >
>  >owen Boyle
>  >
>  >>-----Original Message-----
>  >>From: Darrel [mailto:da@darrelaustin.com]
>  >>Sent: Montag, 22. Juli 2002 03:00
>  >>To: users@httpd.apache.org
>  >>Subject: Setting up HTTPConfig for SSI
>  >>
>  >>
>  >>I'm struggling with the proper way to tell HTTPConfig to run SSIs on my
>  >>server.
>  >>
>  >>I've added the following to my config file:
>  >>
>  >>Options +Includes
>  >>AddType text/html .shtml
>  >>AddHandler server-parsed .shtml
>  >>
>  >>I've tried placing both 'loose' in the file prior to the virtualserver
>  >>commands, and also within a virtual server declaration within a
>  >><directory> tag, but neither allows me to actually process the shtml
>  >>files on the server.
>  >>
>  >>I'm sure I'm missing something obvious here...
>  >>
>  >>-Darrel



---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@httpd.apache.org
For additional commands, e-mail: users-help@httpd.apache.org


Mime
View raw message