httpd-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Robert Andersson" <rob...@profundis.nu>
Subject Re: pdf documents gone haywire after upgrade
Date Wed, 10 Jul 2002 05:14:24 GMT
Opens within the browser in both cases for me. Is the problem still there?

Regards,
Robert Andersson

----- Original Message -----
From: "David Lucas" <david@yetiservices.com>
To: <users@httpd.apache.org>
Sent: Monday, July 08, 2002 7:52 PM
Subject: pdf documents gone haywire after upgrade


> I have a windows 2000 server.
> I was running Apache/1.3.19
> It can be reached at:
> http://www.fortworthcameraclub.org:8080/newsletter/newsletters.html
>
> I upgraded it to
> Apache/2.0.39
> It can be reached at:
> http://www.fortworthcameraclub.org/newsletter/newsletters.html
>
> Both apache servers are using the same directories for sites and thus both
> these urls are serving the same pages.  If you go to the first one, you
can
> get the pdf document to load inline into your browser.  If you go to the
> new server, you get an error trying to view the documents.  I am speaking
> of the June and July documents.  You can download the document and then
> open with either your browser or acrobat.
>
> Can someone please tell me what I need to do to allow the pdf documents to
> once again start working?
>
> Thank you
> David
>
>
> ---------------------------------------------------------------------
> To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@httpd.apache.org
> For additional commands, e-mail: users-help@httpd.apache.org
>
>




---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@httpd.apache.org
For additional commands, e-mail: users-help@httpd.apache.org


Mime
View raw message