httpd-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Lewis Watson" <li...@visionsix.com>
Subject Re: problems upgrading from 1.3.19 to 1.3.26
Date Wed, 17 Jul 2002 21:22:10 GMT
What does the error log show? Also, verify that the old apache is not
running.
Lewis Watson

----- Original Message -----
From: "Michael J Humphries" <adminmjh@alphacomm.net>
To: <users@httpd.apache.org>
Sent: Wednesday, July 17, 2002 4:23 PM
Subject: RE: problems upgrading from 1.3.19 to 1.3.26


>
> This is what happens when I try that
> [root@saturn bin]# ./apachectl start
> ./apachectl start: httpd started
> [root@saturn bin]# ./apachectl stop
> ./apachectl stop: httpd (no pid file) not running
>
> Michael Humphries
> Alphacomm.net
> Network Administrator
> 906-639-3500
> 877-450-3500
> adminmjh@alphacomm.net
> www.alphacomm.net
>
>
> -----Original Message-----
> From: Lewis Watson [mailto:lists@visionsix.com]
> Sent: Wednesday, July 17, 2002 4:13 PM
> To: users@httpd.apache.org
> Subject: Re: problems upgrading from 1.3.19 to 1.3.26
>
> yup... Go into that directory. Got apachectl there?
> If so type ./apachectl start
>
> Lewis Watson
>
> ----- Original Message -----
> From: "Michael J Humphries" <adminmjh@alphacomm.net>
> To: <users@httpd.apache.org>
> Sent: Wednesday, July 17, 2002 4:06 PM
> Subject: RE: problems upgrading from 1.3.19 to 1.3.26
>
>
> > There is no /etc/httpd/sbin/ folder only .../bin/
> >
> > Michael Humphries
> > Alphacomm.net
> > Network Administrator
> > 906-639-3500
> > 877-450-3500
> > adminmjh@alphacomm.net
> > www.alphacomm.net
> >
> >
> > -----Original Message-----
> > From: Lewis Watson [mailto:lists@visionsix.com]
> > Sent: Wednesday, July 17, 2002 3:57 PM
> > To: users@httpd.apache.org
> > Subject: Re: problems upgrading from 1.3.19 to 1.3.26
> >
> > Go into /etc/httpd and see if you have sbin/apachectl in there. Make
> > sure
> > your old version is not running and and do ./apachectl start...
> > Lewis Watson
> >
> > ----- Original Message -----
> > From: "Michael J Humphries" <adminmjh@alphacomm.net>
> > To: <users@httpd.apache.org>
> > Sent: Wednesday, July 17, 2002 3:13 PM
> > Subject: RE: problems upgrading from 1.3.19 to 1.3.26
> >
> >
> > > My .19 install is in /etc/httpd/
> > > When I ran ./configured I gave it the prefix=/etc/httpd/
> > > --enable-module=...
> > > Does that help if not I will give you any info needed
> > >
> > > Michael Humphries
> > > Alphacomm.net
> > > Network Administrator
> > > 906-639-3500
> > > 877-450-3500
> > > adminmjh@alphacomm.net
> > > www.alphacomm.net
> > >
> > >
> > > -----Original Message-----
> > > From: Lewis Watson [mailto:lists@visionsix.com]
> > > Sent: Wednesday, July 17, 2002 2:52 PM
> > > To: users@httpd.apache.org
> > > Subject: Re: problems upgrading from 1.3.19 to 1.3.26
> > >
> > >
> > > ----- Original Message -----
> > > From: "Michael J Humphries" <adminmjh@alphacomm.net>
> > > To: <users@httpd.apache.org>
> > > Sent: Wednesday, July 17, 2002 2:34 PM
> > > Subject: RE: problems upgrading from 1.3.19 to 1.3.26
> > >
> > >
> > > > I have installed apache 1.3.26 instead of 1.3.22 and everything
> > seemed
> > > > to work I got though the ./apachectl start and all was good it
> said
> > it
> > > > started but then I ran httpd -v and it shows 1.3.19 so I stopped
> > > 1.3.19
> > > > rebooted the server and checked the httpd -v it said 1.3.19 so I
> > > stopped
> > > > the httpd from /et/rc.d/init.d and tried to run ./apachectl start
> it
> > > > says it starts but then I run ./apachectl stop and it says no pid
> > > httpd
> > > > not running
> > > > Any ideas would be more than welcome.
> > > >
> > > > Michael Humphries
> > > > Alphacomm.net
> > > > Network Administrator
> > > > 906-639-3500
> > > > 877-450-3500
> > > > adminmjh@alphacomm.net
> > > > www.alphacomm.net
> > > >
> > >
> > > Where is your .22 apache installed and where in the file system is
> > > apache
> > > .26 installed? What ./config did you use? This can help to see what
> is
> > > happening.
> > > Thanks.
> > > Lewis Watson
> > >
> > >
> > >
> > >
> > >
> ---------------------------------------------------------------------
> > > To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@httpd.apache.org
> > > For additional commands, e-mail: users-help@httpd.apache.org
> > >
> > >
> > >
> > >
> ---------------------------------------------------------------------
> > > To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@httpd.apache.org
> > > For additional commands, e-mail: users-help@httpd.apache.org
> > >
> >
> >
> > ---------------------------------------------------------------------
> > To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@httpd.apache.org
> > For additional commands, e-mail: users-help@httpd.apache.org
> >
> >
> >
> > ---------------------------------------------------------------------
> > To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@httpd.apache.org
> > For additional commands, e-mail: users-help@httpd.apache.org
> >
>
>
> ---------------------------------------------------------------------
> To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@httpd.apache.org
> For additional commands, e-mail: users-help@httpd.apache.org
>
>
>
> ---------------------------------------------------------------------
> To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@httpd.apache.org
> For additional commands, e-mail: users-help@httpd.apache.org
>


---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@httpd.apache.org
For additional commands, e-mail: users-help@httpd.apache.org


Mime
View raw message