httpd-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Sander Holthaus - Orange XL" <i...@orangexl.com>
Subject Re: apache 2.0.39 slowing down
Date Mon, 01 Jul 2002 23:24:32 GMT
I cannot really help you, but I'm wondering what kind of operating system
you use. I've been having similiar problems on FreeBSD, and after some
research I found that there seem to be severe Apache 2.0.x stability issues
on FreeBSD (aka not stable)... Several have been posted as bugs...

----- Original Message -----
From: "Bartosz Aninowski" <bart@sonik.pl>
To: <users@httpd.apache.org>
Sent: Monday, July 01, 2002 9:07 PM
Subject: apache 2.0.39 slowing down


> Apache/2.0.39 (Unix) DAV/2 PHP/4.3.0-dev
> After some time (6,10 hours) apache stops responding.
> I see only Connected. Waitin for reply.
> There is nothing in the log and after 1 hour of not responding
> [error] (32)Broken pipe: apr_accept: (client socket)
>
> any ideas?
>
> apache configure
> EAPI_MM=../mm-1.1.3 \
> ./configure --prefix=/usr/local/apache2 \
> --enable-so \
> --enable-rewrite \
> --enable-dav
>
> ---------------------------------------------------------------------
> To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@httpd.apache.org
> For additional commands, e-mail: users-help@httpd.apache.org
>
>


---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@httpd.apache.org
For additional commands, e-mail: users-help@httpd.apache.org


Mime
View raw message