httpd-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Jones, Steven L ERDC-ITL-MS Contractor" <Steven.L.Jo...@erdc.usace.army.mil>
Subject RE: apache-2.0.39 question
Date Wed, 26 Jun 2002 14:31:06 GMT
Here is what their virtual host looks like
see attached
Thanks

-----Original Message-----
From: Darryl Cook [mailto:dlc@cs.appstate.edu]
Sent: Wednesday, June 26, 2002 9:27 AM
To: users@httpd.apache.org
Subject: Re: apache-2.0.39 question


make sure you have +Includes in your config file for that directory.

"Jones, Steven L ERDC-ITL-MS Contractor" wrote:

> I upgraded my apache to 2.0.39
> I did the .configure
> the make
> and the make install
> and everthing went fine
> I stopped my old http running I did  /usr/local/apache/bin/apachectl stop
> I started my new one by doing
> cd /usr/local/apche-2.0.39/bin
> then did ./apachectl start
> it started fine
> the problem is that server side includes are now working
> Everything else is ok
> I included in the new configuration file the following
> AddType text/html .shtml
> AddHandler server-parsed .shtml
> ---------
> It was working with the old apache!!
> I am trying to get it to work for on of my VirtualHosts
> in their virtual host <Directory />
> I added INCLUDES
>
> ---------------------------------------------------------------------
> To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@httpd.apache.org
> For additional commands, e-mail: users-help@httpd.apache.org


---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@httpd.apache.org
For additional commands, e-mail: users-help@httpd.apache.org


Mime
View raw message