httpd-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From George Gallen <ggal...@slackinc.com>
Subject RE: apache web page indicating successful installation.
Date Wed, 26 Jun 2002 17:24:21 GMT
Did you replace the index.html page in htdocs with your
index.html page?

Does http://yourservername/oneofyourwebpages Work?

George

>-----Original Message-----
>From: Muriel Taylor [mailto:mtlr@lanl.gov]
>Sent: Wednesday, June 26, 2002 1:18 PM
>To: users@httpd.apache.org
>Subject: apache web page indicating successful installation.
>
>
>hi,
>i have a problem that is probably very basic, but i can't find out
>what is wrong- i just installed the apache package  from
>www.sunfreeware.com onto my Sun/Solaris machine. everything looks fine,
>and i get the apache page that indicates that is is running, but i
>can't see any of my html pages that i have in
>/usr/local/apache/htdocs.
>the apache web page that comes up says
>'apache webserver successful.....'
>but then says 
>'are you seeing this instead of the website you expected? this 
>page is here
>because the site administrator has changed the configuration of this
>webserver.'
>i'm the site administrator, and the Sun i am installing software
>on was just built - installed Solaris, httpd, apache, etc. 
>other packages.
>i apologize if this is a really dumb question, but does anyone know
>what might be not set up correctly in apache to generate the message
>above?
>again, i apologize if the answer should be obvious, i'm in a 
>bad time crunch
>and i can't figure this out.
>Muriel
>
>
>---------------------------------------------------------------------
>To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@httpd.apache.org
>For additional commands, e-mail: users-help@httpd.apache.org
>

Mime
View raw message