httpd-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Cameron Moredock <mored...@lucent.com>
Subject Re: Trouble Configuring Apache
Date Fri, 21 Jun 2002 18:03:31 GMT
Phil

What was your problem?

At 10:53 AM 6/21/2002 -0700, Phil wrote:
>Cancel this request for help. I just figured my problem out!
>
>On Friday 21 June 2002 10:21, Phil wrote:
> > I'm having difficulty building Apache with DSO files. I'm trying to compile
> > the server with Dynamic modules rather than built-in ones. I've modified
> > the Configuration.tmpl file so that the Rules SHARED_CORE and
> > SHARED_CHAIN  are set to 'yes'. I've modified the AddModule instructions to
> > read as
> > SharedModule with the module directory as
> > 'modules/standart/specific_module.so'. I don't know if the configuration is
> > supposed to build the DSO module in this directory or if the DSO module has
> > be be prebuilt before it reads it from this. When running a show-layout in
> > the Configuration script I get lines that read...
> >
> > ./configure: module_xxx.so=yes: command not found
> >
> > This appears to be an error.
> > This is being built with Apache 1.3 in Linux 7.3.
> >
> > Can anyone help me with this problem?
> >
> > Phil
> >
> > ---------------------------------------------------------------------
> > To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@httpd.apache.org
> > For additional commands, e-mail: users-help@httpd.apache.org
>
>
>---------------------------------------------------------------------
>To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@httpd.apache.org
>For additional commands, e-mail: users-help@httpd.apache.org


---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@httpd.apache.org
For additional commands, e-mail: users-help@httpd.apache.org


Mime
View raw message