httpd-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Ben Mihailescu <b...@ece.mcgill.ca>
Subject Re: CGI for User homes
Date Thu, 13 Jun 2002 19:57:01 GMT
Thanks Joshua!

Two pairs of eyes are better than one.

Thanks again, Ben

Joshua Slive wrote:

 >In any case, the problem you have is a case-sensistivity one.  You are
 >using "WWW" for your user directory, but you have "www" in the
 >corresponding <Directory> section.  Fix that up and it should work.

 >Joshua.

Joshua Slive wrote:

> On Thu, 13 Jun 2002, Ben Mihailescu wrote:
> 
>>I restarted the server, still get 403s on
>>
>>http://picard.ece.mcgill.ca/~benm/cgi-bin/test.cgi
>>
>>Any ideas?
>>
> 
> Let's see:
> 
> 
>>>What are the exact messages in the error log?  If you are using suexec,
>>>also check the suexec log.
>>>
> 
> Yep, that is still as good an idea as the last time I suggested it!
> 
> Also, do requests for normal (non-cgi) files work in your public_html
> directories?  You should get those working before you try cgi.
> 
> Joshua.
> 
> 
> ---------------------------------------------------------------------
> To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@httpd.apache.org
> For additional commands, e-mail: users-help@httpd.apache.org
> 
> 
> 



---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@httpd.apache.org
For additional commands, e-mail: users-help@httpd.apache.org


Mime
View raw message