httpd-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Jim Roland" <jrol...@roland.net>
Subject Re: href problem
Date Mon, 24 Jun 2002 00:48:32 GMT
I have a quick questions for you since you brought it up.  Is there a decent open-source ASP
module that can be added to Apache?  Chilisoft is so expensive and from what I've heard, notoriously
unreliable.

Thanks,
Jim Roland, RHCE
  ----- Original Message ----- 
  From: Alex Togstad 
  To: users@httpd.apache.org 
  Sent: Sunday, June 23, 2002 7:09 PM
  Subject: Re: href problem


  Howdy;

  This is really not an "Apache" Prob from the looks of it, but from my experiance you would
need to define "frase" because its a varible in prueba2.php.

  I know ASP, not PHP sorry...

  Alex Togstad
  Web Developer
  alextogstad@3dretreat.com


  ----- Original Message ----- 
    From: Adriano Devillaine 
    To: users@httpd.apache.org 
    Sent: Sunday, June 23, 2002 5:02 PM
    Subject: href problem


    Hi there.

     

                I have expirience using PHP3 with APACHE 1.3.x in Linux but in Windows I have
this problem:

                            When i pass a variable named (for example) 'frase' from prueba1.php
to prueba2.php

                            In prueba2.php when i print it i get nothing...

     

                            <a href="prueba2.php?frase=hola">link</a>

                

                            I'm using PHP4 now. where is the problem???

     

    Att. Adriano Devillaine

     

Mime
View raw message