httpd-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Lior Hammer" <l...@lior.ath.cx>
Subject Re: another problem with CGI
Date Tue, 04 Jun 2002 06:12:32 GMT
i checked it, it's pointing to #!/usr/bin/perl

----- Original Message -----
From: "Jason Yates" <jyates@dataservice.org>
To: <users@httpd.apache.org>
Sent: Monday, June 03, 2002 12:40 PM
Subject: Re: another problem with CGI


> Without seeing the script, I guess either the shebang on top isn't there
> or isn't set correctly.  Make sure it reads,
>
> #!/usr/bin/perl
>
> It's probably trying to goto /usr/local/bin/perl.
>
> -Jason
>
> On Tue, 2002-06-04 at 01:32, Lior Hammer wrote:
> > Hello,
> > i have another strage problem with CGI.
> > i downloaded Ikonboard,YaBB, and other Perl scripts...
> > the first line is ok (#!/usr/bin/perl).
> > The script have execute+read permissions to all users. (chmod 755
YaBB.cgi)
> > but when i surf to this script i'm getting an "Internal Server Error"
page.
> > when i'm running it manually (./YaBB.cgi) i'm getting this error: "bash:
> > ./YaBB.cgi: bad interpreter: No such file or directory"
> > it's working only when i'm adding another file with the content:
> > "#!/usr/bin/perl
> >
> > require "YaBB.cgi"; "
> > what is the problem could be?
> >
> > 10Q
> >
> >
> > ---------------------------------------------------------------------
> > To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@httpd.apache.org
> > For additional commands, e-mail: users-help@httpd.apache.org
> >
> >
>
>
>
> ---------------------------------------------------------------------
> To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@httpd.apache.org
> For additional commands, e-mail: users-help@httpd.apache.org
>


---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@httpd.apache.org
For additional commands, e-mail: users-help@httpd.apache.org


Mime
View raw message