httpd-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Alex" <cam...@bellsouth.net>
Subject RE: apache as service under W98
Date Sat, 25 May 2002 09:51:20 GMT
I have the exact problem with the same configuration even when I go to a
ctrl alt del and shutdown apache and windoalp(or similar) and apparently
shuts down it apparently regenerates? Because one time is not there and the
next it is. All I can do is reset the computer
.

C.Alex Morales BBA,MBA
Senior Consultant Peoplesoft/Siebel
305-264-0138
http://personal.atl.bellsouth.net/mia/c/a/cam516/~cam516/


-----Original Message-----
From: Carsten Lorenz [mailto:Carsten.Lorenz@t-online.de]
Sent: Wednesday, May 08, 2002 2:11 AM
To: users@httpd.apache.org
Subject: apache as service under W98

Does anyone run apache 2.0.35 and .36 as a service under W98?
(Yes ..., but it's only for quick tests.)

install and start are working.
uninstall removes the service, but apache keeps running.

stop reports: Failed to stop the Apache2 service.
restart and config are ignored.

The "Monitor Apache Servers" shows the correct status but can't start,
stop or restart.

When rebooting W98 i always have to "stop task" but the system often
doesn't shutdown.

Has anyone any hints?

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@httpd.apache.org
For additional commands, e-mail: users-help@httpd.apache.org


---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@httpd.apache.org
For additional commands, e-mail: users-help@httpd.apache.org


Mime
View raw message