httpd-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Subscribed" <subscr...@myarchive.biz>
Subject Re: Apache / PHP 4.2.1 question...
Date Wed, 15 May 2002 15:59:31 GMT
I'm using it on Win2k with the following things added to the conf file
LoadModule php4_module "C:/program files/php/sapi/php4apache.dll"
AddType application/x-httpd-php .php .phtml
AddType application/x-httpd-php-source .phps

and it works like a charm. If youre using linus, it cant be too much
different as
far as what lines you need to add to conf I would think


====================================
"The things that come to those that wait may be
the things left by those who got there first."
====================================
----- Original Message -----
From: "NIPP, SCOTT V (SBCSI)" <sn4265@sbc.com>
To: <users@httpd.apache.org>
Sent: Wednesday, May 15, 2002 10:51 AM
Subject: RE: Apache / PHP 4.2.1 question...


> Actually, I am trying to install it as a module also.  It is bombing
> out at the Apache apxs portion, where I think it is actually trying to
> activate the module.  I could be wrong on this, but I would be happy to
have
> it work either way.
>
> -----Original Message-----
> From: Subscribed [mailto:subscribe@myarchive.biz]
> Sent: Wednesday, May 15, 2002 10:44 AM
> To: users@httpd.apache.org
> Subject: Re: Apache / PHP 4.2.1 question...
>
>
> Just a quick question about this...I installed using PHP as a loadmodule
> item and it works great...
> Whats the advantage to compiling it in?
>
> -Uninformed
>
> :)
>
>
>
> ====================================
> "The things that come to those that wait may be
> the things left by those who got there first."
> ====================================
> ----- Original Message -----
> From: "NIPP, SCOTT V (SBCSI)" <sn4265@sbc.com>
> To: <users@httpd.apache.org>
> Sent: Wednesday, May 15, 2002 10:37 AM
> Subject: Apache / PHP 4.2.1 question...
>
>
> > I know that this might be a bit off topic, but I cannot get PHP
> > 4.2.1 to install with Apache 1.3.24.  I am attempting to build PHP as
per
> > the DSO instructions.  The configure and make go fine, no errors, no
> > problems.  When I execute the 'make install' I get the following error:
> >
> > Making install in .
> >        /depot/sw/php-4.2.1/build/shtool mkdir -p
> > "/usr/local/apache/libexec" &&
> >   /usr/local/apache/bin/apxs -S
> > LIBEXECDIR="/usr/local/apache/libexec" -i -a -n p
> > hp4 libs/libphp4.sl
> > apxs:Error: file libs/libphp4.sl is not a DSO
> > *** Error exit code 1
> >
> > Anyone run into this before?  I am building this on HP-UX 11.00 with
> > the standard HP C compiler.  Thanks in advance for the help, and sorry
for
> > this being somewhat off topic.
> > Scott Nipp
> > Phone:  (214) 858-1289
> > E-mail:  sn4265@sbc.com
> > Web:  http:\\ldsa.sbcld.sbc.com
> >
> >
> >
> > ---------------------------------------------------------------------
> > To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@httpd.apache.org
> > For additional commands, e-mail: users-help@httpd.apache.org
> >
>
>
> ---------------------------------------------------------------------
> To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@httpd.apache.org
> For additional commands, e-mail: users-help@httpd.apache.org
>
> ---------------------------------------------------------------------
> To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@httpd.apache.org
> For additional commands, e-mail: users-help@httpd.apache.org
>
>


---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@httpd.apache.org
For additional commands, e-mail: users-help@httpd.apache.org


Mime
View raw message