httpd-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Roger Williams" <ro...@roger.jp>
Subject RE: apache probleem
Date Sun, 14 Apr 2002 19:03:53 GMT
Even if it starts and dies it will generate at least something.. A place to
start looking.

Roger
  -----Original Message-----
  From: Floris P. Barthel [mailto:mephidmann@emulation-inc.com]
  Sent: Sunday, April 14, 2002 2:51 PM
  To: users@httpd.apache.org; roger@roger.jp
  Subject: RE: apache probleem


  no, but apache hasn't run well since reinstall, so it doubt any logs have
been made.
    -----Original Message-----
    From: Roger Williams [mailto:roger@roger.jp]
    Sent: Sunday, April 14, 2002 8:55 PM
    To: users@httpd.apache.org
    Subject: RE: apache probleem


    Have you looked at the error log?  It can be very helpful!

    Roger
      -----Original Message-----
      From: Floris P. Barthel [mailto:mephidmann@emulation-inc.com]
      Sent: Sunday, April 14, 2002 2:25 PM
      To: users@httpd.apache.org
      Subject: apache probleem


      I have an apache 1.3 (and 2.0, i tried both) problem. I can't seem to
get it to work. It used to all work fine, until a while ago mysql messed up
and I had to reinstall it. Now apache won't work. I run mandrake 8.1. Going
to localhost gives an error message. Can anyone help me out here. I am sorry
I can not give more details, I barely know whats wrong, why its not working.
      Floris P. Barthel
      mephidmann@emulation-inc.com
      ICQ#: 152652980

      Webmaster Emulation Inc.
      http://www.Emulation-Inc.com

      Lead Coder YuKE team
      http://www.mattsiegman.com for more information.



Mime
View raw message