httpd-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Jose Eduardo M. Neves" <eduardone...@netcabo.pt>
Subject Re: Apache 2.0.35 - service problem
Date Mon, 29 Apr 2002 22:32:41 GMT
Hello,
I've same problem ... Apache runs well under Win98 in a Dos windows but 
not in service monitor
I made some changes in autoexec but  nothing :-((

Jose Eduardo

Niall Fleming wrote:

> I have a problem getting the apache 2.0.35 to respond to start and 
> stop etc. commands with win98 as a psuedo service, it barely works 
> with the command line and not at all with the apache service monitor.
>
> it will *not* stop at all, you have to manually end the task and even 
> then it doesn't always work...any ideas??
>
> help me!
>
> Niall ยง
>
> -- 
> Niall Fleming
>
> When the world's falling apart around you,
> feel good inside, knowing your friends are
> all around you.
>
>
> _________________________________________________________________
> MSN Photos is the easiest way to share and print your photos: 
> http://photos.msn.com/support/worldwide.aspx
>
>
> ---------------------------------------------------------------------
> The official User-To-User support forum of the Apache HTTP Server 
> Project.
> See <URL:http://httpd.apache.org/userslist.html> for more info.
> To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@httpd.apache.org
> For additional commands, e-mail: users-help@httpd.apache.org
>
>



---------------------------------------------------------------------
The official User-To-User support forum of the Apache HTTP Server Project.
See <URL:http://httpd.apache.org/userslist.html> for more info.
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@httpd.apache.org
For additional commands, e-mail: users-help@httpd.apache.org


Mime
View raw message