httpd-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Ted Packwood <mal...@cray.com>
Subject Re: apache won't run
Date Mon, 29 Apr 2002 19:10:09 GMT
Thanks Joshua, the only bug found when I searched bugzilla
for relocation error turned up a solution for Solaris 2.5 which
didn't apply to mine.

Thanks for pointing me to the right bug!
Ted

Joshua Slive wrote:
> 
> On Mon, 29 Apr 2002, Ted Packwood wrote:
> > Syntax # ./apachectl configtest
> > error on line 222 of /usr/local/apache2/conf/httpd.conf:
> > Cannot load /usr/local/apache2/modules/mod_auth_digest.so into server: ld.so.1:
> > /usr/local/apache2/bin/httpd: fatal: relocation error: file
> > /usr/local/apache2/modules/mod_auth_digest.so: symbol __floatdidf: referenced
> > symbol not found
> 
> See:
> http://nagoya.apache.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=8038
> 
> Joshua.
> 
> ---------------------------------------------------------------------
> The official User-To-User support forum of the Apache HTTP Server Project.
> See <URL:http://httpd.apache.org/userslist.html> for more info.
> To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@httpd.apache.org
> For additional commands, e-mail: users-help@httpd.apache.org

---------------------------------------------------------------------
The official User-To-User support forum of the Apache HTTP Server Project.
See <URL:http://httpd.apache.org/userslist.html> for more info.
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@httpd.apache.org
For additional commands, e-mail: users-help@httpd.apache.org


Mime
View raw message