httpd-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Daniel Lopez <dan...@rawbyte.com>
Subject Re: Apache2 ,coldfusion 5.0 and windows 2k
Date Wed, 17 Apr 2002 20:41:12 GMT

It seems your coldfusion module is for Apache 1.3 (because of the AddModule
reference, which does not exist in Apache 2) 
You either need to run Apache 1.3 or wait until they release a module for Apache 2

> Can anyone tell me how to get apache 2.0.35 to work with cold fusion 5.0 on
> a Windows 2000 server?  here is what i have done so far.
> installed cold fusion 5.0
> installed apache 2.0.35
> test apache install on localhost (works)
> Per Macromedia's site i did this
> Copy the ColdFusion module to the Apache modules directory:
> If your version of ColdFusion Server ships with the Apache Module
> (ApacheModuleColdFusion.dll), it is located in the following directory:
> 	[cfusion_root]\bin
> 	Copy the Apache Module to the following directory:
> 	[apache_root]\modules
> Edit your httpd.conf file to include the following directives:
> In the "LoadModule" list, add the following on one line (it appears as two
> lines due to formatting in this TechNote): 
> 	LoadModule coldfusion_module modules/ApacheModuleColdFusion.dll
> In the "AddModule" list, add the following: 
> 	AddModule mod_coldfusion.c
> 
> The last part addmodule to the addmodule list does not seem to work since I
> dont see a list of add modules.  Although apache does not complain with this
> line in there.
> started apache and it fails with the error
> Syntax error on line 173 of C:/Program Files/Apache
> Group/Apache2/conf/httpd.conf:
> Cannot load C:/Program Files/Apache
> Group/Apache2/modules/ApacheModuleColdFusion.dll into server: The specified
> module could not be found.
> 
> I have confirmed that the file IS there and even checked the permissions and
> they match the permissions on everything else in that directory.
> I have even tried to point it to a different directory and it can't seem to
> find it.  If anyone can clue me in on what i am doing wrong please let me
> know.
> 
> 
> > Thanks
> > ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
> > Bill Locke
> > Web Systems Administrator
> > Proquest
> > 
> > william.locke@pbs.proquest.com
> > Webmaster@pbs.proquest.com
> > 
> > 
> > 
> 
> ---------------------------------------------------------------------
> The official User-To-User support forum of the Apache HTTP Server Project.
> See <URL:http://httpd.apache.org/userslist.html> for more info.
> To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@httpd.apache.org
> For additional commands, e-mail: users-help@httpd.apache.org
> 

---------------------------------------------------------------------
The official User-To-User support forum of the Apache HTTP Server Project.
See <URL:http://httpd.apache.org/userslist.html> for more info.
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@httpd.apache.org
For additional commands, e-mail: users-help@httpd.apache.org


Mime
View raw message