httpd-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Artiom Morozov <art...@phreaker.net>
Subject Re: Virtual Host Not Starting
Date Wed, 17 Apr 2002 07:00:03 GMT
"can not find server" is from MSIE, yeah? see proxy setup. also it's 
better to try
telnet hostname 80
HEAD / HTTP/1.0
Host: hostname

to perform initial checking

îÁ 2002.04.16 20:12 Ben Mihailescu ÎÁÐÉÓÁÌ:
> Hi all,
> 
> My first "complicated" apache install!
> 
> The www content is coming of a NIS/NFS server running Solaris7. The 
> "old" apache box is still running and it has to be running until I'm 
> done migrating all the virtual servers to the "new" one. The two have 
> independent IP's, however, according to the rule of the land, we're 
> installing all the software, including Apache, to a NFS share.
> 
> My newly installed Apache seems to be running ok by itself, with 
> DocRoot only. I have modified the DNS to point a test domain to an 
> existing virtual server home. Each have independent IP's. The old VS 
> servers pages ok, but the new one gives me a "Can Not Find Server" 
> error. If I nslookup and ping from the same machine I am trying to 
> browse from, both respond with the right IP's. Both server logs don't 
> log any error with regards to this.
> 
> Question is: Is it totally wrong to run two httpds in parallel, on 
> different machines, though? They both have their own /etc , and the 
> installations are done in different dirs on the NFS share. Could 
> there be a conflict here?
> 
> Thanks for any kind of input!
> 
> Ben

---------------------------------------------------------------------
The official User-To-User support forum of the Apache HTTP Server Project.
See <URL:http://httpd.apache.org/userslist.html> for more info.
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@httpd.apache.org
For additional commands, e-mail: users-help@httpd.apache.org


Mime
View raw message