httpd-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Steven Pierce" <paged...@speakeasy.net>
Subject RE: .jpg problems
Date Thu, 04 Apr 2002 21:03:12 GMT


John,

So when you post the page you can see the text, but not any of th graphics
within the site??   Is this correct??



*********** REPLY SEPARATOR  ***********

On 4/4/2002 at 3:52 PM JWeeks@clare.com wrote:

>No, I'm not using virtual domains.
>
>Jeremey S. Weeks
>
>
>
>                                                                          
>                                                         
>                      "Delagarza, John"                                   
>                                                         
>                      <jdelagarza@first        To:      
>"'users@httpd.apache.org'" <users@httpd.apache.org>                        
>                      am.com>                  cc:                        
>                                                         
>                                               Subject:  RE: .jpg problems
>                                                         
>                      04/04/02 03:57 PM                                   
>                                                         
>                      Please respond to                                   
>                                                         
>                      users                                               
>                                                         
>                                                                          
>                                                         
>                                                                          
>                                                         
>
>
>
>
>are you using virt domains?
>
>
>> -----Original Message-----
>> From: JWeeks@clare.com [mailto:JWeeks@clare.com]
>> Sent: Thursday, April 04, 2002 12:48 PM
>> To: users@httpd.apache.org
>> Subject: .jpg problems
>>
>>
>> On a recently built solaris server...
>> the web pages show up as advertised but not the .jpg pics.
>> when I view the
>> html directly I see the pics.  any ideas?
>> The permissions are set wide open.
>>
>> Jeremey Weeks
>>
>>
>>
>> ---------------------------------------------------------------------
>> The official User-To-User support forum of the Apache HTTP
>> Server Project.
>> See <URL:http://httpd.apache.org/userslist.html> for more info.
>> To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@httpd.apache.org
>> For additional commands, e-mail: users-help@httpd.apache.org
>>
>>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>---------------------------------------------------------------------
>The official User-To-User support forum of the Apache HTTP Server Project.
>See <URL:http://httpd.apache.org/userslist.html> for more info.
>To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@httpd.apache.org
>For additional commands, e-mail: users-help@httpd.apache.org




---------------------------------------------------------------------
The official User-To-User support forum of the Apache HTTP Server Project.
See <URL:http://httpd.apache.org/userslist.html> for more info.
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@httpd.apache.org
For additional commands, e-mail: users-help@httpd.apache.org


Mime
View raw message