httpd-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Darren Winter" <dwint...@earthlink.net>
Subject Re: (32538)Socket operation on non-socket
Date Tue, 16 Apr 2002 15:44:11 GMT
ugh!  that bites.  ok, i'm uninstalling it.

yeah, i don't mind 98se as an http/ftp server.  as far as i'm concerned 98se
can easily be more secure than a win2k server - win2k is exploit city   ;)

thanks for pointing that link out to me, i hadn't seen it  :(

----- Original Message -----
From: "Andrew Hawkes" <ahawkes@unicon.net>
To: <users@httpd.apache.org>
Sent: Tuesday, April 16, 2002 10:32 AM
Subject: Re: (32538)Socket operation on non-socket


> http://httpd.apache.org/docs-2.0/platform/windows.html
>
> "At this time, support for Windows 95, 98 and ME is incomplete. Apache 2.0
> is not expected to work on those platforms at this time."
>
> You sure you want to use Win98SE as a web server anyway...?
>
> -Andy
>
>
> On Tue, 16 Apr 2002 10:12:59 -0500
> "Darren Winter" <dwinter5@earthlink.net> wrote:
>
> >
> > I should also note that the FAQ item you referenced isn't a perferct
> > match for my error.
> >
> > .NET My Error:
> > [crit] (32538)Socket operation on non-socket: Parent: WSADuplicateSocket
> > failed for socket 6653280.
> >
> > FAQ Item Referenced:
> > [crit] (10045) The attempted operation is not supported for the type of
> > object referenced: Parent: WSADuplicateSocket failed for socket ###.
> >
> > ----- Original Message -----
> > From: "Andrew Hawkes" <ahawkes@unicon.net>
> > To: <users@httpd.apache.org>
> > Sent: Tuesday, April 16, 2002 10:02 AM
> > Subject: Re: (32538)Socket operation on non-socket
> >
> >
> > > Did you do as it says and "Check the FAQ"?
> > >
> > > http://httpd.apache.org/docs/misc/FAQ.html#WSADuplicateSocket
> > >
> > > -Andy
> > >
> > > On Tue, 16 Apr 2002 09:44:27 -0500
> > > "Darren Winter" <dwinter5@earthlink.net> wrote:
> > >
> > > >
> > > > I've installed/uninstalled/reinstalled Apache 2.0.35 now about 10
> > > > times and I've spent tons of time setting up http.conf each time.  I
> > > > test the conf file and it reports Syntax OK every time.
> > > >
> > > > I've tried setting it up for all users on port 80, I've tried
> > > > setting it up for the current user only on port 8080.  Nothing
> > > > works!
> > > >
> > > > "C:\Program Files\Apache Group\Apache2\bin\Apache.exe" -f
> > > > "C:\Program Files\Apache Group\Apache2\conf\httpd.conf" -d
> > > > "C:\Program Files\Apache Group\Apache2\."
> > > >
> > > > error.log:
> > > >
> > > > [Tue Apr 16 08:25:44 2002] [notice] Parent: Created child process
> > > > -797981[Tue Apr 16 08:25:44 2002] [notice] Child -797981: Child
> > > > process is running[Tue Apr 16 08:25:45 2002] [crit] (32538)Socket
> > > > operation on non-socket: Parent: WSADuplicateSocket failed for
> > > > socket 6653280. Check the FAQ.[Tue Apr 16 08:25:45 2002] [crit]
> > > > master_main: create child process failed. Exiting.
> > > > [Tue Apr 16 08:25:45 2002] [crit] (22609)The pipe has been ended.  :
> > > > setup_inherited_listeners: Unable to read socket data from parent
> > > > [Tue Apr 16 08:25:45 2002] [notice] Parent: Forcing termination of
> > > > child process 6660700
> > > >
> > > > If I install 1.3.23 everything works like a charm, but 2.0.35 will
> > > > not run at all for me.  I've tried on 3 different Windows98 SE
> > > > boxes, all running different versions of Internet Explorer (5.01
> > > > SP2, 5.50 SP1, 6.0).
> > > >
> > > > I'd also like to mention that I tried two earlier versions of 2.0.x
> > > > with the same exact results, and also if you look for this error
> > > > message on Google you will see a few other people complaining about
> > > > it - but the people that responded tried making it seem like the end
> > > > user did something wrong, like trying to use a 1.x conf file on a
> > > > 2.x server. That is not the case, I assure you!
> > > >
> > > > I tried getting 2 friends up to this new version, same headache for
> > > > them too!
> > > >
> > > > I just don't get it.  Everyone raves about 2.0.x, but I haven't seen
> > > > it run once.  I'm pretty technically inclined, but after wasting 3
> > > > or 4 hours of my time it makes me wonder if others are just bragging
> > > > about how nice it is even though they can't get it running either -
> > > > at least then they can save face.
> > > >
> > > > Any ideas?  Surely I'm not the only one having problems.
> > > >
> > > > Thanks in advance!
> > >
>
> ---------------------------------------------------------------------
> The official User-To-User support forum of the Apache HTTP Server Project.
> See <URL:http://httpd.apache.org/userslist.html> for more info.
> To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@httpd.apache.org
> For additional commands, e-mail: users-help@httpd.apache.org
>
>


---------------------------------------------------------------------
The official User-To-User support forum of the Apache HTTP Server Project.
See <URL:http://httpd.apache.org/userslist.html> for more info.
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@httpd.apache.org
For additional commands, e-mail: users-help@httpd.apache.org


Mime
View raw message