httpd-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Steven Tseglin" <tsegli...@neu.edu>
Subject Re: CGI ERROR
Date Wed, 27 Mar 2002 21:04:52 GMT

Since I installed and configured Apache on XP my CGI Scripts do not work.
> I tried everything. I dowloaded ActivePerl to c:\Perl    in my CGI
scirpts
> I included the path #!C:\Perl\bin\perl.exe
  I corrected for #!C:/perl/......
>
> In my .httpd i use:
>     ScriptAlias /cgi-bin/ "c:/INTERNET/home/localhost/cgi/"
>     ScriptAlias /cgi/ "c:/INTERNET/home/localhost/cgi/"
>
> and c:/INTERNET/home/localhost/cgi/ is where i keep my cgi bin
> when i run CGI file from DOS prompt its just fine.


Errors in my Log files are:

1.(22)Invalid argument: accept: (client socket) failed with errno = 10022


2. crit] (10022)An invalid argument was supplied:
setup_inherited_listeners: WSASocket failed to open the inherited socket.

3. (22)Invalid argument: accept: (client socket) failed with errno = 10022

4.[crit] (10107)A system call that should never fail has failed: Parent:
WSADuplicateSocket failed for socket 12.

5.[error] forcing termination of child #0 (handle 424)

6.[crit] (10022)An invalid argument was supplied:
setup_inherited_listeners: WSASocket failed to open the inherited socket.

Thanks


---------------------------------------------------------------------
The official User-To-User support forum of the Apache HTTP Server Project.
See <URL:http://httpd.apache.org/userslist.html> for more info.
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@httpd.apache.org
For additional commands, e-mail: users-help@httpd.apache.org


Mime
View raw message