httpd-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Dror Braznitzki <Dro...@yellowpages.co.il>
Subject RE: mod_rewrite doesn't work
Date Wed, 27 Feb 2002 16:03:51 GMT
You nead to add a RewriteRule that will add the server name :
 
RewriteRule ${lowercase:%{SERVER_NAME}}$1  [C]
 
Verify that UseCanonicalName if Off, if you want SERVER_NAME to include
the original domain in the request.
 
 
-----Original Message-----
From: Rodrigo Werneck Silva [mailto:rodrigo@labhpardini.com.br]
Sent: Wednesday, February 27, 2002 5:58 PM
To: users@httpd.apache.org
Subject: mod_rewrite doesn't work



I am running apache v. 1.3.22 and can't get mod_rewrite to do its job at
all.
Lines in httpd.conf in the outter server config section:
----------
RewriteEngine on
RewriteLog "/etc/httpd/logs/rewrite.log"
RewriteLogLevel 9
RewriteRule ^/cal/abc\.html$ /index.html
---------
 
If I try to access the URL http://the-server/cal/abc.html
<http://the-server/cal/abc.html>  no translation occurs and I just receive a
Not Found for the /cal/abc.html.
The log file above records nothing at all.
 
Any ideas?
 
 



**********************************************************************
This email and any files transmitted with it are confidential and
intended solely for the use of the individual or entity to whom they
are addressed. If you have received this email in error please notify
the system manager.

This footnote also confirms that this email message has been swept by
MIMEsweeper for the presence of computer viruses.

www.mimesweeper.com
**********************************************************************


Mime
View raw message