httpd-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Christian Niles <can...@nyu.edu>
Subject IE 5 requiring excessive logins
Date Sun, 17 Feb 2002 18:59:42 GMT
I'm having an issue with IE 5 where on certain occasions IE will pop up a 
login window for EVERY request in a protected directory. i believe it may be 
restricted to 5.0 but i'm relating this second hand from a couple of users; 
i've never reproduced it myself. The only workaround found is to open a 
new window and everything works perfectly in the new window.
Searching various places, this seems to be the only thing similar, though in 
completely different circumstance:

http://www.humanfactor.com/cgi-bin/cgi-delegate/apache-ML/nh/1999/Sep/0303.html

FYI, Here's the basic setup:
apache 1.3.19 on RH7.1 running mod_perl
(note: i haven't defined my own handlers, just using Apache::Registry )

Here's a basic skeleton of the realms defined:
/admin/ <main admin area>
/admin/images < all users have access; contains shared images >
/admin/help <again, all users have access>
/post/ <special sandbox administration area >

one complication is that the /post area shares stuff with the admin area, 
namely images and help files. multiple original logins is fine but every 
image, new page, etc is asking for a password.

thanks for any suggestions,
christian.

---------------------------------------------------------------------
The official User-To-User support forum of the Apache HTTP Server Project.
See <URL:http://httpd.apache.org/userslist.html> for more info.
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@httpd.apache.org
For additional commands, e-mail: users-help@httpd.apache.org


Mime
View raw message