httpd-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Jiří Šváb <jiris...@seznam.cz>
Subject Re: page loading hangs
Date Wed, 20 Feb 2002 23:09:12 GMT
It is normal html webpage with a few gif and jpeg pictures
(nothing special).
There is left frame with menu (javascript's changeimage)
see http://design.ablenet.cz

J.Svab

----- Original Message -----
From: Alex "Sniper" Togstad
To: users@httpd.apache.org
Sent: Wednesday, February 20, 2002 11:59 PM
Subject: Re: page loading hangs


there could be a few issues with this.....

what is the webpage that hangs?
----- Original Message -----
From: Jiří Šváb
To: users@httpd.apache.org
Sent: Wednesday, February 20, 2002 2:47 PM
Subject: page loading hangs


Hello,

Sorry for my english....
i have problem with apache 1.3.19 on RedHat Linux 7.1.
There are 18 virtual domains.
Web page is loading very slow on one of them.
After loading some pictures loading hangs. On status bar is
still message: opening page menu.htm  ....  There are
picture unavailable-icons after few minutes. No new error
message in error.log.
It is the same after click on refresh button. (sometimes one
more picture is loaded after that)

Where can be my problem?

J.Svab


---------------------------------------------------------------------
The official User-To-User support forum of the Apache HTTP Server Project.
See <URL:http://httpd.apache.org/userslist.html> for more info.
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@httpd.apache.org
For additional commands, e-mail: users-help@httpd.apache.org


Mime
View raw message