httpd-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Sean Correia" <Sean.Corr...@eaw.com>
Subject RE: CGI Woes...
Date Thu, 24 Jan 2002 22:05:55 GMT
Most likely the first line of your perl script isn't point to the
location of your Perl interpreter.

Cheers,
Sean

> -----Original Message-----
> From: Israel Evans [mailto:israel@lith.com]
> Sent: Thursday, January 24, 2002 5:00 PM
> To: Users@Httpd. Apache. Org (E-mail)
> Subject: CGI Woes...
> 
> 
> 	
> 
>   So would anyone here Know off the top of their head why 
> after getting a
> request for a .cgi file I would recieve the error "couldn't 
> spawn child
> process: c:/weblish/cgi-bin/test.cgi"?
> 
> I've read the Tutorials and the Config Howtos and It seems that I have
> everything configured correctly but when I request a .cgi, I 
> get Nothing.
> 
> I'm testing this on a Win2000 box for now, so that might be 
> my problem, but
> If anyone has any ides, I'd love to hear them...
> 
> Thanks
> 
> Israel.
> 
> 
> ---------------------------------------------------------------------
> The official User-To-User support forum of the Apache HTTP 
> Server Project.
> See <URL:http://httpd.apache.org/userslist.html> for more info.
> To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@httpd.apache.org
> For additional commands, e-mail: users-help@httpd.apache.org
> 
> 

---------------------------------------------------------------------
The official User-To-User support forum of the Apache HTTP Server Project.
See <URL:http://httpd.apache.org/userslist.html> for more info.
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@httpd.apache.org
For additional commands, e-mail: users-help@httpd.apache.org


Mime
View raw message