httpd-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Eduardo Cancino" <l...@ciceana.org.mx>
Subject Re: Hi!
Date Thu, 17 Jan 2002 09:19:58 GMT
Mmm, well i'm suppose that if cgi extension is running well i should have de
ExecCGI, no?
If not where i can read about it???

The error log is empty.
I think beacuse it takes the file as unknown and prompts me to download
it...


----- Original Message -----
From: "Joshua Slive" <joshua@slive.ca>
To: <users@httpd.apache.org>
Sent: Thursday, January 17, 2002 4:58 PM
Subject: RE: Hi!


> > From: Eduardo Cancino [mailto:lalo@ciceana.org.mx]
> >
> >
> > Well, files with .cgi extension are running fine, but when i
> > request a file
> > with de .pl extension pops up the download message...
>
> If you download and save the file, what is inside, the cgi script itself,
or
> the output of the script?
>
> Do you have ExecCGI set for the relevant directories?  Are there any
> messages in the error log?
>
> Joshua.
>
>
> ---------------------------------------------------------------------
> The official User-To-User support forum of the Apache HTTP Server Project.
> See <URL:http://httpd.apache.org/userslist.html> for more info.
> To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@httpd.apache.org
> For additional commands, e-mail: users-help@httpd.apache.org


---------------------------------------------------------------------
The official User-To-User support forum of the Apache HTTP Server Project.
See <URL:http://httpd.apache.org/userslist.html> for more info.
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@httpd.apache.org
For additional commands, e-mail: users-help@httpd.apache.org


Mime
View raw message