httpd-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Alexander Isaev <A.Is...@astelit.ru>
Subject Mod_rewrite question
Date Tue, 18 Dec 2001 07:03:15 GMT
Hello users,

How can I solve the following taks?

I have a site e.g. http://www.my-site.com. It was indexed by Search
Engines. And  now where a user comes from e.g. http://www.google.com
I'd like to "rewrite" him to my main page. I use the following
statement:

===
RewriteEngine On

RewriteCond %{HTTP_REFERER} ^http://www\.google\.com/  [NC]
RewriteRule /* http://www.my-site.com [R,L]
===

BUT, when I implement it on my site a weird thing happens. When I
click on the link to my site from http://www.google.com the browser
stops responding. After checking my www server log files I've
noticed the following. The browser requests a page from my site and
Apache rewrites it to http://www.my-site.com, but HTTP_REFERER still
contains http://www.google.com and Apache rewrites it again to
http://www.my-site.com and so on. The only way to stop this process
 is to press STOP button in my browser.


Thanx in advance.  

Best regards,
 Alexander Isaev                          mailto:A.Isaev@astelit.ru


---------------------------------------------------------------------
The official User-To-User support forum of the Apache HTTP Server Project.
See <URL:http://httpd.apache.org/userslist.html> for more info.
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@httpd.apache.org
For additional commands, e-mail: users-help@httpd.apache.org


Mime
View raw message