httpd-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Jobarr" <job...@herzeleid.com>
Subject Re: Apache problems on Windows XP
Date Sun, 09 Dec 2001 20:34:59 GMT
All I am using with it is PHP 4.0.6
There are NO errors in the HTML on the drive, just errors when they are received on the clients
end.
Hence, they are not the same errors every time.

I just can't figure out WHERE the problem is coming from. =(

----- Original Message ----- 
From: <FTuckettjr@aol.com>
To: <users@httpd.apache.org>
Sent: Sunday, December 09, 2001 8:41 AM
Subject: Re: Apache problems on Windows XP


> Hey,
>    I do not think the problew is with Windows XP itself.  It seems to be a 
> problem with the respective servers.  I am currently running Apache 1.3.22 on 
> Windows XP Professional with PHP and SSI and all of my pages show as they 
> were designed.  If  you use software (like Frontpage, etc.) to design your 
> web pages I guess you should manually edit with notepad or something and see 
> if the error is within the HTML codes.  Or you could use a different browser 
> to view your web page and see if the problem still occurs.  Also, make sure 
> you keep up-to-date with latest softwares!
> 
> ~ft



---------------------------------------------------------------------
The official User-To-User support forum of the Apache HTTP Server Project.
See <URL:http://httpd.apache.org/userslist.html> for more info.
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@httpd.apache.org
For additional commands, e-mail: users-help@httpd.apache.org


Mime
View raw message