httpd-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Lewis Watson" <li...@visionsix.com>
Subject Re: Really can't figure this out
Date Sat, 15 Dec 2001 18:55:11 GMT
were you using your ipaddress for the url or what kind of url were you
using?

Lewis

----- Original Message -----
From: "Rubber-Tree-Plant" <rubber-tree-plant@home.com>
To: <users@httpd.apache.org>
Sent: Saturday, December 15, 2001 12:26 PM
Subject: Really can't figure this out


> I installed apache v1.3 on my computer.
> I have win98 se installed, I have norton internet security running, and I
> set it up to allow access on port 80. I even disabled it to test, but no
> matter what I tried nobody could see my website. I can see it on my local
> machine, but no one else could actually access it. I'm not sure what is
> wrong, I've heard that some ISPs disable port 80 because of all of the
> viruses and such going around... That could be it, but I couldn't get it
> work from another port either... Any help would be appreciated. Thanks
> Mike
>
>
>
> ---------------------------------------------------------------------
> The official User-To-User support forum of the Apache HTTP Server Project.
> See <URL:http://httpd.apache.org/userslist.html> for more info.
> To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@httpd.apache.org
> For additional commands, e-mail: users-help@httpd.apache.org
>
>


---------------------------------------------------------------------
The official User-To-User support forum of the Apache HTTP Server Project.
See <URL:http://httpd.apache.org/userslist.html> for more info.
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@httpd.apache.org
For additional commands, e-mail: users-help@httpd.apache.org


Mime
View raw message