httpd-test-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Girish Muraly <girishmur...@yahoo.co.in>
Subject perl-framework: cgi.t 21 test failures due to missing mod_cgi.log file
Date Mon, 01 Aug 2005 07:04:42 GMT
Hi all,

I ran the httpd-tests and I got 21 test failures in
the perl-framework due to t/modules/cgi.t and 1 error
due to t/modules/include.t. The errors are:

[just the snippet from running t/TEST]

t/modules/cgi...............NOK 14# Failed test 14 in
t/modules/cgi.t at line 173
t/modules/cgi...............NOK 16# Failed test 16 in
t/modules/cgi.t at line 185
t/modules/cgi...............NOK 32# Failed test 32 in
t/modules/cgi.t at line 237
# Failed test 34 in t/modules/cgi.t at line 237 fail
#2
t/modules/cgi...............NOK 34# Failed test 36 in
t/modules/cgi.t at line 237 fail #3
t/modules/cgi...............NOK 36# Failed test 38 in
t/modules/cgi.t at line 237 fail #4
t/modules/cgi...............NOK 38# Failed test 40 in
t/modules/cgi.t at line 237 fail #5
t/modules/cgi...............NOK 40# Failed test 42 in
t/modules/cgi.t at line 237 fail #6
t/modules/cgi...............NOK 42# Failed test 44 in
t/modules/cgi.t at line 237 fail #7
t/modules/cgi...............NOK 44# Failed test 46 in
t/modules/cgi.t at line 237 fail #8
# Failed test 47 in t/modules/cgi.t at line 261
t/modules/cgi...............NOK 48# Failed test 48 in
t/modules/cgi.t at line 271
t/modules/cgi...............NOK 49# Failed test 49 in
t/modules/cgi.t at line 281
t/modules/cgi...............FAILED tests 14, 16, 32,
34, 36, 38, 40, 42, 44, 46-49, 51-58
        Failed 21/58 tests, 63.79% okay
t/modules/dav...............skipped
        all skipped: cannot find module 'HTTP::DAV'
t/modules/deflate...........ok
t/modules/digest............ok
t/modules/dir...............ok
t/modules/env...............ok
t/modules/expires...........ok
t/modules/headers...........ok
t/modules/include...........NOK 15# Failed test 15 in
t/modules/include.t at line 247 fail #11

The last error (not ok 15) can be fixed by upgrading
mod_perl to version 2.0. But I havent figured out how
to fix the rest.

I closely watched the test case execution and found
that the log (mod_cgi.log) is not getting created at
all when the cgi.t tests are running. However the log
does get created when another test module -
t/modules/include.t is run. The content of the log
file is:

%% [Sat Jul 23 11:26:07 2005] GET
/modules/include/exec/on/cmd.shtml HTTP/1.0
%% 503
/opt/cm-cvsroot/1282/oss/core/webserver/httpd/test/perl-framework/t/htdocs/modules/include/exec/on/cmd.shtml
%error
unable to connect to cgi daemon after multiple tries

The permissions of the generated mod_cgi.log as well
as all the entire t/ directory have read-write
permissions for the user that apache and the test
cases are run as.

Could anybody kindly explain how to get them working?
I spent a lot of time on this and couldn't get any
further!

Thanks in advance,
Girish


		
____________________________________________________
Start your day with Yahoo! - make it your home page 
http://www.yahoo.com/r/hs 
 

Mime
View raw message