httpd-test-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Norman Tuttle <ntut...@photon.poly.edu>
Subject Re: responsetemplate Error
Date Fri, 11 Feb 2005 15:53:00 GMT
Easy. You have an illegal character in your XML, the "&".
This needs to be changed to &amp;

-Norman Tuttle

On Fri, 11 Feb 2005, Alexander Lazic wrote:

> Hi,
> 
> i try to make some loadtests and need some vars from the respone.
> 
> Please can anybody tell why i get these error:
> 
> Error parsing XML: XML parser error code: not well-formed (invalid token) (4)
> 
> ---
> <?xml version="1.0" standalone="no"?>
> <!DOCTYPE flood SYSTEM "flood.dtd">
> <flood configversion="1">
>   <urllist>
>     <name>Test Hosts</name>
>     <description>A bunch of hosts we want to hit</description>
>     <baseurl>https://none.at</baseurl>
>     <url method="GET" responsename="fR" 
>     responsetemplate="frameRendered=([^&].*)">/test.start</url>
>     <url method="GET" requesttemplate="/test.start?frameRendered=${fR}"/>
>   </urllist>
> 
>   <profile>
>     <name>RoundRobinProfile</name>
>     <description>Round Robin Configuration</description>
> 
>     <useurllist>Test Hosts</useurllist>
>     <profiletype>round_robin</profiletype>
>     <socket>keepalive</socket>
>     <verify_resp>verify_200</verify_resp>
>     <report>easy</report>
>   </profile>
>   <farmer>
>     <name>Joe</name>
>     <count>5</count>
>     <useprofile>RoundRobinProfile</useprofile>
>   </farmer>
>   <farm>
>     <name>Bingo</name>
>     <usefarmer count="1">Joe</usefarmer>
>   </farm>
>   <seed>23</seed>
> </flood>
> ---
> 
> When i remove the 'responsetemplate'-String the xml work.
> 
> Thx for your help ;-))
> 
> al ;-)
> 


Mime
View raw message