httpd-test-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Alexander Lazic <al-fl...@none.at>
Subject responsetemplate Error
Date Fri, 11 Feb 2005 15:38:59 GMT
Hi,

i try to make some loadtests and need some vars from the respone.

Please can anybody tell why i get these error:

Error parsing XML: XML parser error code: not well-formed (invalid token) (4)

---
<?xml version="1.0" standalone="no"?>
<!DOCTYPE flood SYSTEM "flood.dtd">
<flood configversion="1">
  <urllist>
    <name>Test Hosts</name>
    <description>A bunch of hosts we want to hit</description>
    <baseurl>https://none.at</baseurl>
    <url method="GET" responsename="fR" 
    responsetemplate="frameRendered=([^&].*)">/test.start</url>
    <url method="GET" requesttemplate="/test.start?frameRendered=${fR}"/>
  </urllist>

  <profile>
    <name>RoundRobinProfile</name>
    <description>Round Robin Configuration</description>

    <useurllist>Test Hosts</useurllist>
    <profiletype>round_robin</profiletype>
    <socket>keepalive</socket>
    <verify_resp>verify_200</verify_resp>
    <report>easy</report>
  </profile>
  <farmer>
    <name>Joe</name>
    <count>5</count>
    <useprofile>RoundRobinProfile</useprofile>
  </farmer>
  <farm>
    <name>Bingo</name>
    <usefarmer count="1">Joe</usefarmer>
  </farm>
  <seed>23</seed>
</flood>
---

When i remove the 'responsetemplate'-String the xml work.

Thx for your help ;-))

al ;-)

Mime
View raw message