httpd-test-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Abhishek Khandelwal <akhan...@spikesource.com>
Subject Re: Error running apache test
Date Wed, 23 Jun 2004 17:47:33 GMT
I think you misunderstood the problem.

I did not build single binary. I seperately build binaries on Red-hat
and Fedora machines. i.e I build httpd on two different machine one
running Red-hat and one running Fedora core 1.

Moreover, I am running Red-hat 9

Its some kind of library incompatibility of httpd and red-hat.

Any ideas?

Abhishek

On Wed, 2004-06-23 at 01:03, Joe Orton wrote:
> On Tue, Jun 22, 2004 at 06:08:17PM -0700, Abhishek Khandelwal wrote:
> > I am getting another strange problem.
> > I compile and install apache 2.0.49 for both fedora core 1 and red-hat
> > linux.
> > 
> > Everything seems okay, and installs properly.
> > When I start httpd manually, it start running and when I do wget using
> > http://localhost It works fine in both the machines.
> > 
> > But, when I run the test provided my perl-test-framework. And try to run
> > the server using t/TEST -httpd-start, the server starts perfectly on
> > Fedora core but it dies immediately with exit code 255 on Red-hat
> > machine.
> 
> The httpd binary you built on Fedora Core 1 will not work correctly
> out-of-the-box on Red Hat Linux 8.0 and earlier.  If you want to build a
> single binary which works correctly across a set of distributions, build
> it on the *oldest* target distribution, not the newest.
> 
> joe


Mime
View raw message