httpd-test-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Stas Bekman <s...@stason.org>
Subject Re: Using A::T on Windows
Date Sat, 13 Mar 2004 03:18:38 GMT
William McKee wrote:
> On Fri, Mar 12, 2004 at 05:26:05PM -0800, Stas Bekman wrote:
> 
>>I suspect that you are subclassing ModPerl::TestRun instead of 
>>Apache::TestRun. The former requires mod_perl, the latter doesn't not.
>>ModPerl::TestRun is a subclass of Apache::TestRun
> 
> 
> This would be in the TEST.PL file, right? Here's what mine looks like:
> 
> -------------------------
>     #!perl
>     
>     use strict;
>     use warnings FATAL => 'all';
>     
>     use lib qw(lib);
>     
>     use Apache::TestRunPerl ();
>     
>     Apache::TestRunPerl->new->run(@ARGV);
> -------------------------

No, that's fine. I should have looked at Apache/TestConfigPerl.pm line
   486. It runs that code if you have mod_perl tests. i.e. response module 
t/response/TestFoo/Bar.pm.

>>I don't think this is documented anywhere, so please, as you discover 
>>things, send patches to testing.pod, so you and others won't have to do it 
>>again. Thanks.
> 
> 
> I'd be happy to send updates. Any other ideas for me to try? Any other
> Windows users who are using A::T with Apache w/o modperl?

__________________________________________________________________
Stas Bekman            JAm_pH ------> Just Another mod_perl Hacker
http://stason.org/     mod_perl Guide ---> http://perl.apache.org
mailto:stas@stason.org http://use.perl.org http://apacheweek.com
http://modperlbook.org http://apache.org   http://ticketmaster.com

Mime
View raw message