httpd-test-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "MATHIHALLI,MADHUSUDAN (HP-Cupertino,ex1)" <mad...@hp.com>
Subject RE: Regarding Apache 2.0.48 and specweb99
Date Fri, 21 Nov 2003 23:04:07 GMT
Oh.. BTW I hope you're also using worker MPM .

-Madhu

>-----Original Message-----
>From: MATHIHALLI,MADHUSUDAN (HP-Cupertino,ex1) [mailto:madhum@hp.com]
>Sent: Friday, November 21, 2003 2:58 PM
>To: 'dev@httpd.apache.org'
>Cc: test-dev@httpd.apache.org
>Subject: RE: Regarding Apache 2.0.48 and specweb99
>
>
>Hmmn. Interesting.
>
>1. Did you include the cgid restart fix ?
>2. Are you driving the server with the SPECweb99 recommended CGI load ?
>3. do you mind posting the httpd.conf
>
>-Madhu
>
>>-----Original Message-----
>>From: gregames@apache.org [mailto:gregames@apache.org]
>>Sent: Friday, November 21, 2003 1:50 PM
>>To: dev@httpd.apache.org
>>Cc: test-dev@httpd.apache.org
>>Subject: Re: Regarding Apache 2.0.48 and specweb99
>>
>>
>>MATHIHALLI,MADHUSUDAN (HP-Cupertino,ex1) wrote:
>>> Hi Greg,
>>> 	The recent set of discussions prompted me to get some 
>>Apache numbers
>>> out there - and when I started with the SPECweb99 run, I 
>>experienced a major
>>> hang in the Apache, and the cgid daemon getting killed (I 
>>don't know how).
>>> Have you also seen something similar ?
>>
>>OK, I got past my build problems with httpd-2.0.48 (thanks 
>>Jeff!).  So far I'm 
>>not seeing any similar problems with cgid or hangs in the core 
>>server.  It's not 
>>going as fast as my last specweb99 run, but that's to be 
>>expected since I quit 
>>cheating and turned on CGIs.
>>
>>Greg
>>
>

Mime
View raw message