httpd-test-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Wood, Bryan" <bry...@ti.com>
Subject RE: running on embedded devices
Date Tue, 07 Oct 2003 17:20:11 GMT
The perl framework. I'm having a lot of difficulty getting it to run with my
own apache 2.0 server. Actually it doesn't get passed the compile.

root@156.117.96.198:~/httpd-test/perl-framework# make
make: *** Warning: File `Makefile.PL' has modification time in the future
(2001-12-31 09:09:43 > 1970-01-01 02:36:50)
Makefile out-of-date with respect to Makefile.PL
/usr/lib/perl/5.6.1/Config.pm /usr/lib/perl/5.6.1/CORE/config.h
Cleaning current config before rebuilding Makefile...
make -f Makefile.old clean > /dev/null 2>&1 || /bin/sh -c true
/usr/bin/perl "-I/usr/lib/perl/5.6.1" "-I/usr/share/perl/5.6.1" Makefile.PL 
    generating script ./t/htdocs/modules/rewrite/db.pl
APXS (/usr/sbin/apxs) query for SBINDIR failed
APXS (/usr/sbin/apxs) query for TARGET failed
APXS (/usr/sbin/apxs) query for SYSCONFDIR failed
    generating script ./t/htdocs/modules/rewrite/numbers.pl
    generating script ./t/htdocs/modules/rewrite/numbers2.pl
    generating script ./t/htdocs/modules/cgi/bogus-perl.pl
    generating script ./t/htdocs/modules/cgi/bogus1k.pl
    generating script ./t/htdocs/modules/cgi/env.pl
    generating script ./t/htdocs/modules/cgi/perl.pl
    generating script ./t/htdocs/modules/cgi/perl_echo.pl
    generating script ./t/conf/ssl/httpd-passphrase.pl
    generating script t/TEST
Writing Makefile for Apache::Test
Writing Makefile for httpd-test
APXS (/usr/sbin/apxs) query for SBINDIR failed
APXS (/usr/sbin/apxs) query for TARGET failed
APXS (/usr/sbin/apxs) query for SYSCONFDIR failed
==> Your Makefile has been rebuilt. <==
==> Please rerun the make command.  <==
false
make: *** [Makefile] Error 1
root@156.117.96.198:~/httpd-test/perl-framework#




anyone know what to do in that situation ? it says the same thing everytime
I rerun the make command.

-----Original Message-----
From: Aaron Bannert [mailto:aaron@clove.org] 
Sent: Monday, October 06, 2003 3:46 PM
To: test-dev@httpd.apache.org
Subject: Re: running on embedded devices

On Mon, Oct 06, 2003 at 03:06:26PM -0500, Wood, Bryan wrote:
> Has anyone used this on the arm platform? 

Used what?

-aaron

Mime
View raw message