httpd-test-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Randy Kobes <ra...@theoryx5.uwinnipeg.ca>
Subject Re: Test failure with Apache::Test 1.03, Apache/2.0.40 and perl-5.8.1-to-be
Date Sun, 06 Jul 2003 17:27:33 GMT
On Sun, 6 Jul 2003, Slaven Rezic wrote:
>
> make test fails with following output:
>
> /usr/perl5.8.1/bin/perl -Iblib/arch -Iblib/lib \
> t/TEST -clean
> APACHE= APXS= APACHE_PORT= APACHE_USER= APACHE_GROUP= \
> /usr/perl5.8.1/bin/perl -Iblib/arch -Iblib/lib \
> t/TEST -verbose=0
> *** root mode: changing the fs ownership to 'nobody' (99:99)
> /usr/sbin/httpd  -d /home/slavenr/.cpan/build/Apache-Test-1.03/t -f /home/slavenr/.cpan/build/Apache-Test-1.03/t/conf/httpd.conf
-DAPACHE2
> using Apache/2.0.40 (prefork MPM)
>
> waiting for server to start: .Syntax error on line 22 of
> /home/slavenr/.cpan/build/Apache-Test-1.03/t/conf/httpd.conf:
> Invalid command 'TransferLog', perhaps mis-spelled or defined
> by a module not included in the server configuration !!!
> server has died with status 255 (t/logs/error_log wasn't
> created, start the server in the debug mode) make: ***
> [run_tests] Terminated

I think this is due to it parsing the system httpd.conf (obtained
from the location of httpd) and adding to the httpd.conf of
Apache-Test any enabled LoadModule directives it finds. I guess
this could fail, or get confused, if the httpd.conf of httpd
being used isn't a functional one - one possibility is that the
httpd specified is a symlink, or is from an Apache source
distribution that has not yet been edited.

-- 
best regards,
randy kobes

Mime
View raw message