httpd-test-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Gary Benson <gben...@redhat.com>
Subject Configuration collision
Date Tue, 28 Aug 2001 15:36:49 GMT

Hi,

I've found a clash between the tests modules/vhost_alias and modules/alias
which is causing vhost_alias tests to fail. I'm not at all sure whether it
should be failing or not, but this is my take on what is happening:

For example, look at this excerpt from "t/TEST -v modules/vhost_alias":

| [VirtualScriptAlias test]
| expected: ->test cgi for www.vha-test.com<-
| actual: -><!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//IETF//DTD HTML 2.0//EN">
| <HTML><HEAD>
| <TITLE>404 Not Found</TITLE>
| </HEAD><BODY>
| <H1>Not Found</H1>
| The requested URL /cgi-bin/test-cgi.sh was not found on this server.<P>
| </BODY></HTML><-
| not ok 2

This _should_ have executed
@SERVERROOT@/modules/vhost_alias/www.vha-test.com/test-cgi.sh,
but looking in the error_log, we find this:

| [Tue Aug 28 16:12:33 2001] [error] [client 127.0.0.1]		\
| script not found or unable to stat: 				\
| /home/gary/work/httpd-test/perl-framework/t/htdocs/modules/alias/bin

In t/conf/extra.conf.in, mod_alias section, we have this line:

| ScriptAliasMatch /cgi-(.*) @SERVERROOT@/htdocs/modules/alias/$1

which has intercepted the call.

Is this just failing because I'm using Apache 1.3, or does it fail
on httpd-2.0 as well? Any suggestions as to what to do about it?

Cheers,
Gary

[ Gary Benson, Red Hat Europe ][ gbenson@redhat.com ][ GnuPG 60E8793A ]


Mime
View raw message