httpd-modules-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "César Leonardo Blum Silveira" <cesa...@gmail.com>
Subject Subrequest "breaking" original request
Date Wed, 09 Apr 2008 14:26:42 GMT
Hello,

I am writing a module which needs to perform a subrequest. The
subrequest seems to be "breaking" my original request, making it
return invalid data to the browser (actually it seems to be retuning
nothing).

Let me try to explain my scenario:

My module has an access checker which checks every access to the
server pages. There is a directory in the server (actually not a
directory, it's only a Location which is handled by my module and then
redirected -- no actual files) which is secured by mod_spnego so that
only "kerberized" accesses are allowed to it.

What I'm trying to use the subrequest for is to determine whether the
original request made by the user has valid kerberos credentials. The
subrequest points to the "kerberized" location and after it is run, my
module checks whether mod_spnego filled in the r->user field of the
request_rec structure of the subrequest. By doing this, I am able to
return information indicating the user is allowed to access the
"kerberized" location (a text like "You are allowed to access
restricted areas of this sire" will be displayed in the index page).

What is happening is that after the subrequest is run, the access
checker runs normally, returns the expected value but nothing is
displayed in the browser window. If I comment out the call to
ap_run_sub_req, everything goes normally and I am able to visualize my
pages.

Is there any chance the ap_run_sub_req call could be breaking my
original request?

Thank you,

-- 
César L. B. Silveira

Mime
View raw message