httpd-modules-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Hammer, Tim" <Tim.Ham...@xerox.com>
Subject RE: (resend) RE: mod_ssl
Date Fri, 14 Dec 2007 16:01:09 GMT

> On Thu, Dec 13, 2007 at 09:50:46PM -0500, Hammer, Tim wrote:
> > I am attempting to upgrade httpd from 1.3.x to 2.2.x for our web 
> > application. I have managed to get everything building and working,
> > 
> ...
> 
> > As you can see, the call from mod_ssl.so into the buckets/ code is 
> > passing a null pointer. None of our other modules have been 
> modified 
> > to use buckets. Does mod_ssl require the use of buckets?
> >  
> Are you trying to port mod_ssl from 1.3.x to 2.2.x?
> That's been done long ago and 2.x includes a port of mod_ssl.

No, I am trying to use the new (2.2.x) mod_ssl with our modules that
have been "ported" from 1.3.x to 2.2.x. However, the "port" did not
convert our modules to use buckets and I am wondering if the new mod_ssl
is requiring the content generator(s) (our modules) to have created a
brigade.

> 
> vh
> 
> Mads Toftum


.Tim
Xerox Corporation, Office Group

Phone: 585/427-1684
Fax:     585/427-3244
Email:  Tim.Hammer@Xerox.com
Addr:  M/S 0801-80A
           1350 Jefferson Road
           Rochester, NY  14623
This e-mail message, including any attachments, is for the sole use of
the intended recipient(s) and may contain confidential information. Any
unauthorized review, use, disclosure or distribution is prohibited. If
you are not the intended recipient(s) please contact the sender by reply
e-mail and destroy all copies of the original message.
Thank you.

Mime
View raw message