httpd-docs mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Jeff Trawick <traw...@gmail.com>
Subject Re: Build fails :(
Date Tue, 07 Jun 2016 12:35:54 GMT
On Tue, Jun 7, 2016 at 7:29 AM, Luis Gil de Bernabé <
ljgbpfeiffer@googlemail.com> wrote:

> hello folks:
> I have done the "*build es*" and one of the files is giving me errors on
> the build, and chrome prompts me out the following error message:
> This page contains the following errors:
> error on line 53 at column 1: Extra content at the end of the document
> Below is a rendering of the page up to the first error.
>
>
> That line that says there is the end of the file... so i don´t get this
> stupid error :/
> And doing the *validate-xhtml* i got: \quickreference.html.es:
> org.xml.sax.SAXParseException: XML document structures must start and end
> within the same entity.
> quickreference.html.es is not a valid XML document
> And i have tried to *clean* up again and re build it but nothing
> happends...
> Cheers
>
>
> Linkedin:   https://linkd.in/Ljjt8L <http://linkd.in/Ljjt8L>
> Twitter :     https://twitter.com/luigy_tspg
>

Is this trunk or 2.4.x branch?

"make validate-xml" from the top directory as well as "./build.sh es" from
the docs/manual/build directory both work for me from both branches, but I
guess this isn't what you are doing.  What are you doing differently?

(I'm no expert here, but sometimes a different set of eyeballs will help;
I've seen that validation error in the past and had to find the issue.)

-- 
Born in Roswell... married an alien...
http://emptyhammock.com/

Mime
View raw message