httpd-docs mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Lucien Gentis <lucien.gen...@univ-lorraine.fr>
Subject Re: Build fails :(
Date Tue, 07 Jun 2016 12:58:51 GMT
I launched the same commands as yours and got no error.

As well, your HTML online page 
(http://httpd.apache.org/docs/trunk/es/mod/quickreference.html) displays 
without error with Firefox 46 0.1.


Le 07/06/2016 à 14:41, Luis Gil de Bernabé a écrit :
>
> The branch is trunk.
> The main steps i follow up to do the build is
> 1- build validate-xml
> 2- build es
> 3- build validate-xhtml
> If i got fails i use to build clean and go back to step 1
> The command you are suggesting is "build make validate-xml"?
> Thanks for an other point of view.
> (We might gather a FAQ for the documentation process in a no long 
> future ;) )
>
> El 7/6/2016 14:36, "Jeff Trawick" <trawick@gmail.com 
> <mailto:trawick@gmail.com>> escribió:
>
>     On Tue, Jun 7, 2016 at 7:29 AM, Luis Gil de Bernabé
>     <ljgbpfeiffer@googlemail.com <mailto:ljgbpfeiffer@googlemail.com>>
>     wrote:
>
>         hello folks:
>         I have done the "/build es/" and one of the files is giving me
>         errors on the build, and chrome prompts me out the following
>         error message:
>
>
>               This page contains the following errors:
>
>         error on line 53 at column 1: Extra content at the end of the
>         document
>
>
>               Below is a rendering of the page up to the first error.
>
>
>
>         That line that says there is the end of the file... so i don´t
>         get this stupid error :/
>         And doing the /*validate-xhtml*/ i got:
>         \quickreference.html.es <http://quickreference.html.es/>:
>         org.xml.sax.SAXParseException: XML document structures must
>         start and end within the same entity.
>         quickreference.html.es <http://quickreference.html.es/> is not
>         a valid XML document
>         And i have tried to /clean/ up again and re build it but
>         nothing happends...
>         Cheers
>
>
>         Linkedin: https://linkd.in/Ljjt8L <http://linkd.in/Ljjt8L>
>         Twitter : https://twitter.com/luigy_tspg
>
>
>     Is this trunk or 2.4.x branch?
>
>     "make validate-xml" from the top directory as well as "./build.sh
>     es" from the docs/manual/build directory both work for me from
>     both branches, but I guess this isn't what you are doing.  What
>     are you doing differently?
>
>     (I'm no expert here, but sometimes a different set of eyeballs
>     will help; I've seen that validation error in the past and had to
>     find the issue.)
>
>     -- 
>     Born in Roswell... married an alien...
>     http://emptyhammock.com/
>

-- 
Lucien GENTIS
UNIVERSITE DE LORRAINE - ESPE
Centre de Ressources Informatiques
5, Rue Paul Richard
C.O. 3 - MAXEVILLE
54528 LAXOU-CEDEX

Tél. 03 72 74 13 28
Email : lucien.gentis@univ-lorraine.fr


Mime
View raw message