httpd-docs mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "William A. Rowe, Jr." <wr...@rowe-clan.net>
Subject Fw: Apache Web Server SSI problem...
Date Wed, 21 Feb 2001 16:13:27 GMT
Here's an apparent docco problem I thought you folks might want a crack at...

From: "Ron Davies" <rondavies@qwest.net>
To: "Brad Nicholes" <BNICHOLES@novell.com>
Sent: Tuesday, February 20, 2001 10:51 PM
Subject: Re: Apache Web Server SSI problem...


> Brad,
>
> I solved my own problem......sorry I even bothered you with this.
>
> I had found conflicting instructions on the apache web-site about which of the following
statements was needed in the HTTPD.CONF
to make SSI work.
>
> One set said I only needed this line
>         AddHandler server-parsed .shtml
>
> Another said I needed these lines:
>         AddType text/html .shtml
>         AddHandler server-parsed .shtml
>
> The dumb part was that I only tried the first set of instructions.  Once I added the
AddType .....  line, it worked with Netscape.
>
> I still done't know where the original abends were coming from, but they are gone and
I can't recreate them either.
>
> Thanks,
> Ron Davies
>
> Brad Nicholes wrote:
>
> > Ron,
> >      I have tried to duplicate the abend that you are reporting and have not been
able to.  If possible, could you send me your
HTTPD.CONF and a copy of the .shtml pages that cause the abend?
> >
> > thanks,
> > Brad Nicholes
> > Novell, Inc.
>
>


Mime
View raw message