httpd-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "William A. Rowe Jr." <wmr...@gmail.com>
Subject Re: 2.4.8 This Month
Date Thu, 20 Feb 2014 00:10:13 GMT
Tom, please start a new thread, this is a discuss thread for planning a
2.4.8 release.  Thanks.


On Wed, Feb 19, 2014 at 5:54 PM, Tom Browder <tom.browder@gmail.com> wrote:

> On Wed, Feb 19, 2014 at 11:21 AM, Tom Browder <tom.browder@gmail.com>
> wrote:
> > On Wed, Feb 19, 2014 at 10:53 AM, Dr Stephen Henson
> > <shenson@opensslfoundation.com> wrote:
> >> On 19/02/2014 15:08, Tom Browder wrote:
> >>> I configured httpd-2.4.7 successfully to use mod_ssl:
> >>>
> >>>   ...
> >> That could be user error. The path /usr/local/ssl/fips-2.0 is the
> default
> >> install location of the FIPS module which isn't a complete version of
> OpenSSL.
> >> It should point to the location the FIPS capable OpenSSL is installed
> instead.
> >
> > Hm, I thought I tried that but I'll recheck and configure with:
> >
> >   --with-ssl=/usr/local/ssl
>
> Bummer!
>
> When I did that, I get this:
>
> checking for OpenSSL... checking for user-provided OpenSSL base
> directory... /usr/local/ssl
>   adding "-I/usr/local/ssl/include" to CPPFLAGS
>   setting MOD_CFLAGS to "-I/usr/local/ssl/include"
>   setting ab_CFLAGS to "-I/usr/local/ssl/include"
>   adding "-L/usr/local/ssl/lib" to LDFLAGS
>   setting MOD_LDFLAGS to "-L/usr/local/ssl/lib"
> checking for OpenSSL version >= 0.9.7... OK
>   adding "-lssl" to MOD_LDFLAGS
>   adding "-lcrypto" to MOD_LDFLAGS
>   adding "-lrt" to MOD_LDFLAGS
>   adding "-lcrypt" to MOD_LDFLAGS
>   adding "-lpthread" to MOD_LDFLAGS
>   adding "-ldl" to MOD_LDFLAGS
>   setting LIBS to "-lssl -lcrypto  -lrt -lcrypt  -lpthread -ldl"
>   forcing ab_LDFLAGS to "-L/usr/local/ssl/lib -lssl -lcrypto -lrt
> -lcrypt -lpthread -ldl"
> checking openssl/engine.h usability... yes
> checking openssl/engine.h presence... yes
> checking for openssl/engine.h... yes
> checking for SSLeay_version... no
> checking for SSL_CTX_new... no
> checking for ENGINE_init... no
> checking for ENGINE_load_builtin_engines... no
> configure: WARNING: OpenSSL libraries are unusable
> yes
>   setting MOD_SSL_LDADD to "-export-symbols-regex ssl_module"
> checking whether to enable mod_ssl... shared (reallyall)
>   adding "-I$(top_srcdir)/modules/ssl" to INCLUDES
>
> So, is that a bad build for using mod_ssl or not?
>
> I will try the build now and report back.
>
> -Tom
>

Mime
View raw message