httpd-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Gregg Smith <...@gknw.net>
Subject Re: svn commit: r1466669 - /httpd/httpd/branches/2.4.x/STATUS
Date Fri, 12 Apr 2013 18:04:18 GMT
On 4/12/2013 10:43 AM, Guenter Knauf wrote:
> Hi Bill,
> On 12.04.2013 18:37, William A. Rowe Jr. wrote:
>> On Thu, 11 Apr 2013 01:55:57 +0200
>> Guenter Knauf <fuankg@apache.org> wrote:
>>
>>> I've now tested on Windows, and I can see all previously mentioned
>>> issues there too; in addition the attached script which works fine on
>>> NetWare crashes the Windows httpd ...
>>
>> Backtrace, please?
> I did test with a build from Gregg;
> I'm in process of rebuilding my dev box, and its not yet ready to do 
> so ...
>
>> A strange idea, but did you happen to build lua libs with the
>> identical Visual Studio version and mode as httpd (both debug,
>> or both release builds?)
> I'm sure he did.

Yes, I know this and yes, both release and both vc9.

>> If you are mixing two different msvcrt flavors (debug/release,
>> or studio10/studio12) and the lua lib is performing any sort of
>> alloc/free of the resources allocated by httpd, this would be
>> a typical symptom.
> I know; but I dont know if Gregg did a release or debug build;
> I've heard a couple of times in the past that folks were not able to 
> re-create crash with debug builds but which happen with release builds;
> that could f.e. explain why Daniel doesnt see the issue with his debug 
> build.
>
This is possible, I haven't tried debug build myself.

Gregg



Mime
View raw message