httpd-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Jeff Trawick <traw...@gmail.com>
Subject Re: Fix for Windows bug#52476
Date Mon, 13 Aug 2012 13:47:56 GMT
On Mon, Aug 13, 2012 at 8:58 AM, Apache Lounge <info@apachelounge.com> wrote:
> Also here it is running now without issues till now here with
> AcceptFilter-none+SSL

awesome/thanks!

>
> Steffen
>
> -----Original Message----- From: Jeff Trawick
> Sent: Friday, August 10, 2012 7:43 PM Newsgroups: gmane.comp.apache.devel
> To: dev@httpd.apache.org
> Subject: Re: Fix for Windows bug#52476
>
>
> This patch is testing great so far with the AcceptFilter-none+SSL
> scenario on Windows.
>
> Index: server/core_filters.c
> ===================================================================
> --- server/core_filters.c       (revision 1371377)
> +++ server/core_filters.c       (working copy)
> @@ -391,10 +391,6 @@
>     if (ctx == NULL) {
>         ctx = apr_pcalloc(c->pool, sizeof(*ctx));
>         net->out_ctx = (core_output_filter_ctx_t *)ctx;
> -        rv = apr_socket_opt_set(net->client_socket, APR_SO_NONBLOCK, 1);
> -        if (rv != APR_SUCCESS) {
> -            return rv;
> -        }
>         /*
>          * Need to create tmp brigade with correct lifetime. Passing
>          * NULL to apr_brigade_split_ex would result in a brigade
>
> I'll run it through the test framework on Linux before committing.
>



-- 
Born in Roswell... married an alien...
http://emptyhammock.com/

Mime
View raw message